اواسط اسفند یک رسانه فرانسوی اقدام به انتشار عکس‌هایی از دیدار گلشیفته فراهانی با برنارد لوی کرد، مشابه دیداری که پیش‌تر و در اوایل ناآرامی‌های ایران (۸ آبان) بین لوی و مسیح علی‌نژاد هم صورت گرفته بود که در همین دیدار مسیح علی‌نژاد بلیط ورود به کاخ الیزه و دیدار با امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه را دریافت کرد.
  • ۱۴۰۱-۱۲-۱۹ - ۱۸:۱۸
  • 00
حرف و عمل اپوزیسیون درباره "ایران یکپارچه" ؛ متناقض‌نما
حرف و عمل اپوزیسیون درباره

مریم رحمانی، خبرنگار: اواسط اسفند یک رسانه فرانسوی اقدام به انتشار عکس‌هایی از دیدار گلشیفته فراهانی با برنارد لوی کرد، مشابه دیداری که پیش‌تر و در اوایل ناآرامی‌های ایران (۸ آبان) بین لوی و مسیح علی‌نژاد هم صورت گرفته بود که در همین دیدار مسیح علی‌نژاد بلیط ورود به کاخ الیزه و دیدار با امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه را دریافت کرد. یورونیوز به نقل از منابع آگاه نوشت که به درخواست دفتر ماکرون، تصاویر حضور لوی در دیدار ماکرون و مسیح علی‌نژاد رسانه‌ای نشد و چهره‌ی لوی در الیزه تنها در پشت پرده و برای طرفین آشکار بود اما این دیدار اخیر یعنی دیدار گلشیفته با لوی رسانه‌ای شد و همین امر موجب شد تا این چهره‌ی برانداز که نام او پیشتر تنها در قامت یک بازیگر مطرح می‌شد مورد انتقاد شدید رسانه‌ها و افراد قرار بگیرد، او در واکنش به این انتقادات در صفحه توییترش نوشت «این وصله‌ها به من نمی‌چسبد» که احتمالأ منظور خانم بازیگر عدم پیروی از خط فکری شخص لوی بوده است.
حالا اینکه بین یک افسر یهودی ساکن فرانسه که میل به تجزیه‌طلبی خصوصیت بارز شخصیتی اوست – مثل اتفاقاتی که برای لیبی رقم زد و نهایتا منجر به تجزیه در این کشور شد - با سران برانداز که همواره سعی دارند فریاد ایران یک‌پارچه سر بدهند مثل اظهارات مسیح علی‌نژاد در تجمع ایرانیان در بروکسل و واشنگتن که میگفت «از اتحاد ما وحشت کرده اند» تا یادداشت حامد اسماعیلیون که رسانه سعودی اینترنشنال آن را منتشر کرد و در آن نوشته بود « ترس تجزیه ایران را از کنار بگذاریم. این‌ ترس‌ها واقعیت ندارند» و ... - اما مدام دم خروس‌شان در دیدارها و تجمعات و ... بیرون می‌زند، مثل گلشیفته فراهانی که در مصاحبه‌ای با یک شبکه فرانسوی گفته بود «کردستان عراق نداریم کردستان آزاد شده و یک کشور مستقل است» و در ادامه به نقشه کردستان آزاد اشاره کرده بود که بخشی از ایران هم در آن دیده می‌شد؛ چه ارتباطی می‌تواند وجود داشته باشد امری‌ است که با بررسی سوابق و فعالیت‌های این افسر اطلاعاتی که در پوشش خبرنگار - سال ۱۹۷۱ برای کمک به جدایی‌طلبان بنگلادشی به حیث خبرنگار جنگی برای مبارزه با جنبش آزادی‌بخش بنگلادش علیه پاکستان، وارد این کشور شد - معمولا در جنگ‌ها حضور پیدا می‌کند و به این ترتیب به طرح و پیاده‌سازی تئوری‌های خود می‌پردازد، می‌توان دست یافت.

درباره برنارد لوی، خدایگان تجزیه‌طلبی
“برنارد هنری لوی” مرد ۷۴ ساله یهودی ساکن فرانسه که نماد سازمان اطلاعات فرانسه و ناتو است (نویسنده الجزیره، استراتژی ناتو در جنگ اوکراین را، برگرفته از نظریات نظریه‌پردازان هابرماس، فوکویاما، والزر یا هنری‌لوی می داند) و با بررسی شخصیتش همیشه ردی از او در قائله‌های معاصر از جمله جنگ افغانستان، لیبی، بوسنی، قائله تجزیه کردستان و… دیده می‌شود، لوی که سایت خبری «بوابه فیت» مصر به او لقب «شیطان آشوب» می دهد و درباره‌اش می نویسد «آثار انگشتان برنار لوی که با لقب شیطان آشوب شناخته می شود، در بسیاری از بحران های جاری منطقه دیده می شود» و با مروری تصاویر و اطلاعات منتشر شده در سایت شخصی او و همچنین در رسانه‌های جروزالم پست، بی‌بی‌سی و فارن پالیسی درباره حضورش در جنگ‌های پاکستان، آنگولا، افغانستان، لبنان، اتیوپی، سودان، گرجستان، بوسنی، لیبی، اوکراین و ... متوجه می شویم کارویژه تخصصی‌اش حمایت از تجزیه‌طلبی در کشورهای هدف است.
جالب است که در خصوص ایران لوی معتقد است فاشیسم در ژنتیک ایرانی‌ها حک شده است! او در مصاحبه با فاکس نیوز (Fox News) مدعی شد که نام کشورمان با هدایت و درخواست سفیر هیتلر در تهران (دوران رضا شاه) از پرشیا به ایران تغییر داده شد و گونه‌ای از برادری میان ایرانی‌ها و نازی‌ها وجود دارد. 
او که پیشتر در گفتگو با فرانس۲۴، خود را «فیلسوفِ مبارز» معرفی کرد، او همچنین در سال ۲۰۱۰ از سوی نشریه اورشلیم پست به عنوان چهل و پنجمین چهره پرنفوذ یهودی در جهان معرفی شد.
لوی در سال ۱۹۶۷ میلادی به فلسطین اشغالی رفت. وقتی برنارد به پاریس بازگشت، جنگ اعراب - اسرائیل در ژوئن ۱۹۶۷ (خرداد ۱۳۴۶)  آغاز شد. او بلافاصله به کنسولگری رژیم در پاریس رفت تا به عنوان داوطلب به جبهه ارتش صهیونیستی علیه ارتش متحد اعراب ملحق شود. لوی طی این سالها همواره در رفت و آمد به فلسطین اشغالی است او سال ۱۹۸۲ میلادی جنگ اول لبنان - اسرائیل را برای روزنامه لوموند پوشش می‌داد.
بطور کلی لوی علاقه زیادی برای حضور در جنگ‌های داخلی و منطقه‌ای دارد. جنگ‌هایی که تعداد قابل توجهی از آن  به تجزیه کشورها ختم شده است و تلفات عجیبی نیز در این جنگ‌ها به وجود آمده است. ماجرای جدایی پاکستان شرقی و تشکیل کشور بنگلادش، یکی از این موارد است.  به نقل از شبکه جهانی بی‌بی‌سی انگلیس، قریب به ۳ میلیون نفر در این جنگ کشته شدند. لوی در این جنگ همراه با اولین واحد نظامی ارتش هندوستان وارد داکا (پایتخت فعلی بنگلادش) شد.
البته پروژه‌های میدانی او لزوماً به موفقیت نرسیده است ‌و ماجرای تجزیه کردستان عراق و تجزیه شرق فرات سوریه مثال این ماجراست که به دلیل ورود محور مقاومت ناکام ماندند. 
نام و آوازه برنارد هنری‌لوی در پرونده‌های گوناگونی برجسته است. اوضاع لیبی، دخالت در تغییر مسیر بهار عربی، وضعیت افغانستان، تحریک کردها، حمایت و تحریک اعتراض‌ها در ایران، دخالت در تشدید تنش‌ها در جنگ یمن و ... تنها بخشی از اقداماتی است که لوی طی نیم قرن گذشته انجام داده است همچنین اقداماتی مثل حضور در جنگ داخلی پاکستان و حمله هندوستان (۱۹۷۱ میلادی)، جنگ داخلی افغانستان(۱۹۸۱ میلادی)، جنگ داخلی لبنان و حمله اسرائیل (۱۹۸۲ میلادی)، جنگ بوسنی (۱۹۹۲ میلادی)، جنگ داخلی سودان (۲۰۰۱ میلادی)، جنگ گرجستان و روسیه (۲۰۰۸ میلادی)، جنگ لیبی (۲۰۱۱ میلادی)، کودتای اوکراین (۲۰۱۴ میلادی)، جدایی طلبی اقلیم کردستان عراق (۲۰۱۷ میلادی) و جنگ اوکراین و روسیه در سال ۲۰۲۲ میلادی.
همچنین در خصوص جنگ لیبی لازم به ذکر است حضور او در پیش‌برد اهداف فرانسه در آن جنگ در حال حاضر لیبی با دو دولت و حضور بسیاری از گروه‌های مسلح اداره شود.
بطور کلی هر جا درگیری قومی قبیله‌ای، جنگ داخلی و نسل‌کشی رخ داده؛ ردی از لوی در ماجرا دیده شده است تاآنجا که حتی برخی مثل خشایار مصطفوی فیلمساز ضدانقلاب و خارج‌نشین و برخی کاربران فضای مجازی او را دلال اسلحه معرفی می کند که با جنگ‌سالاری، میلیون‌ها دلار منفعت برده در همین زمینه خبرنگار معروف و سردبیر ایندیپندنت فارسی در  بخشی از مصاحبه‌ای که از او منتشر شده می‌گوید لوی عامل جنگ داخلی لیبی و طرفدار تجزیه لیبی و اغلب کشورهای خاورمیانه است همچنین امیر طاهری مدیر مسئول کیهان لندن در یاد کردن از او لوی را مداخله‌گر مستقیم در انواع جنگ‌ها از جمله لیبی و اوکراین می‌خواند و در موردش می ‌گوید از انجا که او می‌خواهد در هرجایی خودش را جلو بیاندازد هرجا شلوغ شود خودش  را به انجا می‌رساند تا در آن قائله حضور داشته باشد.
لوی اکنون مدیر سازمان موسوم به عدالت برای کردها است که ریاست هیئت مدیره آن به عهده توماس کاپتان، یک یهودی است که از حامیان مالی نهاد تروریستی به نام «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» است که در زمان شیوع کرونا، مانع دسترسی مردم ایران به واکسن این بیماری شده بود.
"ایندیپندنت فارسی" وابسته به عربستان درباره لوی نوشت: برنارد لوی وقتی از ایران سخن می‌گوید منظورش جمهوری اسلامی نیست، بلکه ایران را در بستر تاریخی آن می‌بیند و در کتاب مشهورش «امپراتوری و پنج پادشاه» که بهار سال ۲۰۱۸ میلادی به زبان فرانسه منتشر شده، مدعی می‌شود که حتی نام «ایران» بنا به روحیات «نژادپرستانه» رضاشاه و در توافق او با آلمان نازی بر این کشور نهاده شد.
لوی که نظریه جانبدارنه‌اش از تشکیل کشورکردستان را صراحتا در همین کتاب اعلام کرده و همین امر یکی از عوامل پررنگ شدن نقش او در پازل تجزیه‌طلبان ایران شده حالا در اتفاقات ایران تمرکزش بر دیدار با براندازان و چهره‌های تجزیه‌طلب است و در واقع طی دیدار با آنها تئوری‌های خود را به خورد آنها می‌دهد.

دم خروسی که در دیدارهای براندازان با چهره‌های تجزیه‌طلب بیرون زد
از مهر ماه سال جاری که نقطه آغاز اتفاقات و ناآرامی‌های ایران بود چهره‌های برانداز همچون مسیح علی‌نژاد که از قبل با راه‌اندازی کمپین‌هایی مثل دوربین ما اسلحه ماست سعی داشتند مردم را در مقابل هم قرار دهند و افراد دیگری همچون شیرین عبادی فعال حقوق زنان، حامد اسماعیلیون به جهت‌دهی به اتفاقات ایران پرداختند و با ایجاد تجمعات و کمپین‌ها به میدان‌داری در این عرصه پرداختند تجمعاتی که البته از همان روزهای اول با حضور پرچم‌های رنگارنگ ماهیت خود را آشکار کرد، تجمع برلین در عصر شنبه ۳۰ مهر اولین تلاش براندازان در جهت نمایش اتحادشان بود تجمعی که حامد اسماعیلیون با همکاری‌ کاوه شهروز که در حداقلی‌ترین حالت متهم به ارتباط با گروهک تروریستی منافقین است آن را تشکیل دادند و حضور پرچم‌های رنگانگ تصویری از خواست برگزار کنندگان این تجمع را برای آینده ایران به دنیا مخابره کرد تجمعی که بعد از انتشار تصاویرش کاربران فضای مجازی و شرکت‌کنندگان در آن هم به آن انتقاد کردند و در باب پشیمانی به جهت حضور در این تجمع نوشتند اسماعیلیون با تریبون دادن به تجزیه‌طلبان در برلین نشان داد حاضر به همکاری با هرگروه و سازمانی هست حتی کسانی که قبلا خیانتشان به مردم ایران ثابت شده است، همچنین در دومین تجمعی که براندازان در برخی کشورهای اروپا شکل دادند هم اوضاع از تجمع برلین بهتر نبود و از تجزیه‌طلب‌ها تا همجنسگرایان در آن حضور داشتند و سعودی اینترنشنال هم به پوشش آن پرداخت، شبه رسانه‌ای که به گفته رعنا رحیم پور خبرنگار بی بی سی که در فایل صوتی افشا شده‌اش از از او نقل شده وظیفه صحبت با رهبران تجزیه‌طلب را در اتفاقات ایران به صورت تخصصی به عهده گرفته است.در خصوص ارتباط چهره‌های اپوزیسیون میتوان به مصاحبه شیرین عبادی با تلویزیون پانترک اشاره کرد عبادی در این مصاحبه صراحتا اعلام می‌کند که مشکلی با تجزیه ایران ندارد و کسانی که دنبال تجزیه ایران هستند در آینده ایران می‌توانند حزب سیاسی تشکیل دهند و حقوق‌شان  را پیگیری کنند. همچنین و در خصوص سایر دیدارهای مستقیم که بین این چهره‌ها با تجزیه طلبان در این مدت صورت گرفته می‌توان به دیدار حامد اسماعیلیون با سران احزاب کرد اشاره کرد در همین زمینه مصطفی هجری رئیس یکی از احزاب تجزیه‌خواه ایران اخیرا گفت‌وگویی با بی‌بی‌سی فارسی داشته و در این گفت‌وگو صراحتا از ارتباط هم‌پیمانانش با حامد اسماعیلیون پرده برداشته و اظهارکرده به دنبال ارتباط بیشتر با او نیز هست درحالیکه حامد اسماعیلیون که در پوشش دادخواهی جان‌باختگان هواپیمای اوکراینی با براندازانی چون رضا پهلوی هم‌پیمان شده، پیشتر در اظهاراتش تلاش می‌کرد از اقدام در جهت تجزیه ایران خود را مبرا سازد و در بیانیه‌هایی که در تجمعات می‌خواند از ایران یکپارچه سخن می‌گفت.
سخن از ایران یکپارچه در فردایی که این چهره‌ها تصویرش می‌کنند سخن گل درشت و غیرقابل باوری است، ادعایی که با حضور پررنگ شخصیتی مثل لوی در پشت پرده دیدارهایی که رسانه‌ای شدند یا بعضا دیده نشدند بیشتر رنگ عملیات فریب به خود می‌گیرد و چیزی شبیه شوخی بنظر می‌رسد و نکته بعد اینکه بازی کردن امثال علی‌نژاد و گلشیفته و سایر چهره‌های برانداز را در پازلی نشان می‌دهد که در نگاه کلان طرح آن را لوی در آن انداخته است تا ایران پاره پاره و چیزی شبیه لیبی کند.

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۱